Jak překvapit na Valentýna

Home : Blog : Jak překvapit na Valentýna
Květinový box - srdíčko (Květinářství GALERIE)

Svátek všech zamilovaných se k nám po roce opět vrací. Někteří si tento den užívají plnými doušky, zatímco jiní ho zcela ignorují. Pro někoho jde možná o komerční svátek, pro jiného zase o příležitost dát své polovičce na vědomí, že nám na ní záleží.

Ať už patříte k té či oné skupině osob, všichni máte příležitost vyslovit ta nejkrásnější slova i vyznání někomu blízkému, a to samozřejmě nejen v tento den, ale i během celého roku. Každý totiž potřebuje vědět, že je pro někoho potřebný, důležitý a samozřejmě milovaný.

Rozvoz květin tulipány Brno
Rozvoz květin tulipány Brno

Připravte překvapení do práce

Letos připadá svátek zamilovaných na poslední pracovní den v týdnu, na pátek. Buďte romantiky už od rána, překvapte svého miláčka už při příchodu do práce. Je super, když v jeho práci máte komplice. Překvapení tak můžete udělat s jeho pomocí. Už při příchodu do kanceláře ho může čekat na pracovním stole milé překvapení.

Ale nemusíte zoufat, pokud žádnou “spřízněnou duši” v podobě ochotného kolegy nemáte. Už doma můžete do kapsy partnera nebo partnerky strčit nějakou maličkost, třeba oblíbenou sladkost. Nebo mu do pracovního notebooku vložte vlastnoručně napsanou valentýnku “chybíš mi”, “miluji tě” apod. Krátkým vyznáním můžete překvapit i při placení v obchodě. Zastrčte partnerovi do peněženky vyznání lásky, které objeví při vytahování peněz.

I neočekávaná SMS / MMS plná líbivých a hřejivých slov během dne nenechá nikoho chladným. Fantazii se meze nekladou. Takto mohou překvapit své polovičky nejen muži, ale naopak i ženy své partnery.

Ženy by však neměly zapomenout na jednu důležitou věc, a tou je image mnoha mužů v práci. Pro ně je důležité, jak před svými kolegy vypadají, proto velmi okázalé i bláznivé nápady je před očima kolegů mohou přivést do rozpaků. Naopak žena velmi touží po pozornosti, proto jakékoliv překvapení v práci ze strany partnera přivítá. Ostatní kolegyně jí tak mohou tiše závidět i maličkou pozornost, kterou ji partner takto připraví.

Kytice v romantických růžových tónech

Květiny nikdy nic nezkazí

Květinami nikdy nic nezkazíte. Možná se to bude zdát jako všední rada, ale byli byste překvapeni, kolik mužů květiny vůbec nekupuje. Podle mnohých to je jen vyhazování peněz, protože květiny rychle uvadají a za pár dnů putují do koše. Nicméně existuje pár triků, aby kytice vydržela déle čerstvá.

Květiny k svátku sv. Valentýna prostě patří, protože každá žena květiny miluje. Dokážou vždy vyjádřit jednu z nejmocnějších symbolik projevu lásky a pozornosti. Co tak překvapit svou drahou polovičku kyticí, kterou jí donesou přímo do práce. Věřte mi, že hezčí překvapení sotva dokážete vymyslet. Nemusíte zůstat u klasiky, kterou je kytice růží. Můžete vsadit na tulipány, lilie nebo na něco exotického či extravagantního.

Chcete být originální a nechcete partnerce darovat klasiku v podobě kytice květin? Romantické a přitom originální překvapení můžete připravit darováním flowerboxu z čerstvých květů. Květy jsou vpichované do speciální hmoty, která drží vodu, proto vydrží stejně dlouho čerstvé jako vázaná kytice. I zde máte nespočet výběru od jednobarevných flowerboxů až po různobarevné.

Kytice v růžových odstínech s pivoňkami - Květinářství GALERIE Brno
Kytice v růžových odstínech s pivoňkami – Květinářství GALERIE Brno

Udělejte si romantický víkend

Valentýn neznamená pouze darování nějakého dárku. Znamená i krásné chvíle strávené s milovanou osobou. Může to být klidně večer ve dvou v oblíbené restauraci, nebo si dopřejte něco, co jste už dávno spolu nedělali. Romantický film, pozorování hvězd na obloze. Klíč ke štěstí ve dvou spočívá přece v maličkostech.

Tip: Pro manžele, kterým svátek zamilovaných nic neříká a vůbec ho neslaví, dáváme na vědomí, že se blíží světový den manželství, který se slaví druhou neděli v únoru. Letos ho můžete oslavit 9. února.

Připomeňte si krásu, věrnost, obětavost i radost manželského života kyticí květů například z Květinářství GALERIE Brno.

Květinový box ve tvaru srdce plný červených růží