Vykouzlete si neopakovatelnou atmosféru s vonnými svíčkami DW Home

Home : Blog : Vykouzlete si neopakovatelnou atmosféru s vonnými svíčkami DW Home
Vonné svíčky DW Home - velký výběr v Květinářství GALERIE Brno

Dny jsou stále kratší, sychravější, za okny se rychle stmívá. Všichni toužíme rychle se vrátit zvenčí zpět do tepla domova. V pohodlí domova si pak vychutnáváme oblíbený horký čaj nebo kořeněné svařené víno. K tomu, aby takové chvíle byly opravdu dokonalé, ale stále něco chybí. Vyzkoušejte designové vonné svíčky, které svými tančícími plamínky a vůní umocní příjemný pocit pohody.

Nabízíme i vybrané svíčky Maker of wax good
Nabízíme i vybrané svíčky Maker of wax good

Chvíle pro sebe zkrášlí vonné svíčky

Naplňte svůj byt či dům unikátním aromatem, které osvěží mysl, zklidní unavené tělo a navodí chvíle relaxace. Z aromaterapie je známo, že mnohé přírodní vůně se vyznačují pozitivními účinky na lidský organismus. S jejich pomocí si tak umíme vyvolat stav psychické i fyzické pohody po náročném dni, nebo přivolat různé příjemné emoce a vzpomínky.

Vonné svíčky DW Home v originálních designových obalech vás při pohledu na plápolající plamínek příjemně uklidní, ale zároveň nádherně provoní celý pokoj, čímž dotvoří tu nejkrásnější atmosféru. Nechte se na chvilku hýčkat. Zapalte si vonnou svíčku, uvařte si svůj oblíbený čaj, zabalte se do hřejivé deky a pohodlně se usaďte do křesla s knížkou v ruce. Užijte si naplno čas, který budete věnovat jen sami sobě.

Vonné svíčky vykouzlí romantiku

Jaké by to byly romantické chvíle s vaším partnerem nebo partnerkou, kdyby nebyly doprovázeny blikotavým světlem svíce a podmanivé vůně? Ať už si vychutnáváte společnou večeři při svíčkách nebo si jen užíváte blízkost milované osoby, díky kytici čerstvých květů a intimnímu světlu svíce jsou tyto zážitky vždy o něco působivější a intenzivnější.

Překvapte svou polovičku něžnou květinovou, osvěžující bylinnou, hřejivě kořeněnou nebo nevtíravou sladkou vůní.

Podmanivé vůně nejen do vašeho domova

Navštivte naši prodejnu Květinářství GALERIE Brno a přivoňte si u nás k vonným svíčkám značky DW Home, která nabízí stylové domácí produkty s originálním designem. Výběrem takové vonné svíčky získáte nejen skvělý doplněk do domácnosti, ale i jedinečný dárek pro vaše blízké. Svíčka DW Home totiž dokáže i z běžných situací, jako je například společné zhlédnutí či čtení pohádky s dětmi, vykouzlit nezapomenutelné okamžiky.

Unikátní svíčky jsou navrhovány kalifornskými designéry a plněny ručně s použitím vysoce kvalitních vosků, kde významnou složku tvoří sójový vosk s dlouhotrvající vůní. Kromě toho, že tento vosk hoří až o 50% déle než parafín, je vyroben z udržitelných zdrojů a je biologicky rozložitelný. Nápadité dózy, ve kterých se svíčky nacházejí, jsou zároveň krásnou dekorací poličky, nočního stolku nebo koupelny. Po vyhoření dózu můžete nadále používat jako svícen, květináč na květiny nebo krabičku sloužící k uložení drobností.